2Capture Photo Wall

Hoe geweldig is het om met je vrienden te zijn en jouw foto voorbij zien komen op een groot scherm? Toon op een leuke manier de laatst gemaakte foto’s op een TV of projecteer ze op de muur!

Klaar om te gaan met de 2Capture Photo Wall

Start de 2Capture Photo Wall direct vanaf je dashboard met daarin de weergave van de laatste foto’s. Uiteraard zijn dit alleen de foto’s van bezoekers die toestemming hebben gegeven voor het weergeven van de foto op de Photo Wall. Geef je foto’s weer op een TV of projecteer ze met een beamer.

2Capture Social Wall
(medio 2019)

Met de geavanceerde opties kun je de 2Capture Social Wall precies inrichten zoals jij wilt. Selecteer van welke social media kanalen je de content wilt weergeven en welke foto’s met bijbehorende hashtag getoond moeten worden. Voeg logo’s toe en bepaal zelf de indeling.

Beheer tool
(medio 2019)

Uiteraard wil je controle over de weergave van de 2Capture Photo en Social Wall. Met de moderate functie kun je aangeven welke content niet gepast is en dit realtime verwijderen.

Responsieve weergave

De 2Capture Photo en Social Wall passen zich automatisch aan op basis van het aantal geselecteerde rijen en kolommen, zodat de inhoud altijd netjes weergegeven wordt. Je kunt het scherm verticaal, horizontaal of widescreen gebruiken.

Alles in één platform

2Capture is het platform voor een volledig beheer van al je fotomarketing activiteiten binnen je bedrijf. Alle onderdelen voor merkbeleving, social media, verkoop, statistieken en gebruikersdata zijn gebundeld in één online platform. Op die manier beschik je altijd over volledige informatie. Het schaalbare en gebruiksvriendelijke platform kan gemakkelijk worden aangepast aan elke situatie.

Merkbeleving
Social media
Kwaliteit en filters
Greenscreen
Verkoop
Statistieken
Veiligheid
2Capture Photo Wall

Bekijk de mogelijkheden