Betrouwbaar en eenvoudig in gebruik

Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat je nodig hebt voor het succesvol inzetten van een photo booth.

Heartbeat

We werken met een zelf ontwikkeld proactief waarschuwingssysteem voor al onze systemen. Deze ‘heartbeat’ verzendt elke 5 seconden systeeminformatie naar onze server om te controleren of alle functies van het systeem naar behoren werken. Op deze manier weten we exact wanneer er een systeem niet functioneert en kunnen we proactief ingrijpen.

Tijden van opstarten en afsluiten

Het is mogelijk om de tijden voor het opstarten en afsluiten van de photo booth in uw dashboard aan te passen. Beheer uw eigen planning in het online platform van 2Capture en loop nooit meer het risico om de photo booth vergeten aan te zetten.

Realtime synchronisatie

Het online platform synchroniseert in realtime met de photo booth, zodat je meteen de laatst gemaakte foto’s kunt zien.

Wachtrij voor uploaden

In het geval van een trage internetverbinding of het wegvallen hiervan, zal een wachtrij ontstaan voor het uploaden van bestanden inclusief foto’s. Wanneer de verbinding hersteld is, worden alle foto’s automatisch geüpload.

24/7

In tegenstelling tot de meeste photo booth software is ons systeem ontwikkeld om onbemand te werken, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar!

Alles in één platform

2Capture is het platform voor een volledig beheer van al je fotomarketing activiteiten binnen je bedrijf. Alle onderdelen voor merkbeleving, social media, verkoop, statistieken en gebruikersdata zijn gebundeld in één online platform. Op die manier beschik je altijd over volledige informatie. Het schaalbare en gebruiksvriendelijke platform kan gemakkelijk worden aangepast aan elke situatie.

Merkbeleving
Social media
Kwaliteit en filters
Greenscreen
Verkoop
Statistieken
Veiligheid
2Capture Photo Wall

Bekijk de mogelijkheden