Greenscreen

Geef je bezoekers een onvergetelijke ervaring en laat ze het onmogelijke doen. Met onze geavanceerde keying technologie kun je zelf achtergrond(en) toevoegen en je bezoekers in de gewenste omgeving plaatsen.

Eenvoudig

Greenscreen gebruiken met 2Capture is super eenvoudig. De groene kleur van het greenscreen wordt automatisch vervangen door de digitale achtergrond foto naar keus. Geen gedoe met ingewikkelde instellingen of nabewerkingen.

Live view

Bezoekers kunnen zelf kiezen uit verschillende achtergronden. Bij het selecteren van de achtergrond zien ze zichzelf direct in de gekozen omgeving. Het is altijd een succes!

Eenvoudige setup

Onze greenscreen technologie behoort tot de beste ter wereld en werkt daardoor ook in de lastigste omstandigheden. Het werken met greenscreen en de juiste verlichting is nog nooit zo eenvoudig geweest. We adviseren je graag over hoe je de beste resultaten behaalt.

Tweede scherm

Je kan eenvoudig een tweede scherm aansluiten waardoor je het live beeld ook voor omstanders kunt tonen. Zodra persoonlijke gegevens ingevoerd worden door de bezoeker, springt het tweede scherm weer op de slideshow.

Alles in één platform

2Capture is het platform voor een volledig beheer van al je fotomarketing activiteiten binnen je bedrijf. Alle onderdelen voor merkbeleving, social media, verkoop, statistieken en gebruikersdata zijn gebundeld in één online platform. Op die manier beschik je altijd over volledige informatie. Het schaalbare en gebruiksvriendelijke platform kan gemakkelijk worden aangepast aan elke situatie.

Merkbeleving
Social media
Kwaliteit en filters
Greenscreen
Verkoop
Statistieken
Veiligheid
2Capture Photo Wall

Bekijk de mogelijkheden