Kwaliteit, props en filters

Naast de hoogste kwaliteit foto’s, maak je foto’s nog specialer met de foto filters en digitale props. Met behulp van de nieuwste augmented reality technologie voor gezichtsdetectie kunnen bezoekers filters over of op het gezicht plaatsen.

Hoogste kwaliteit foto’s

Onze software is compatibel met professionele camera’s, zoals verschillende Canon DSLR-camera’s en een Sony 4K-camera. Dankzij de nieuwste en door ons zelf ontwikkelde beeld verwerkingstechnologie, zijn de foto’s van de hoogste kwaliteit.

Gezichtsherkenning met digitale props
(op aanvraag)

Onze gezichtsherkenning volgt op intelligente wijze gezichtseigenschappen, zoals de mond, neus, ogen of oren om dynamisch te reageren op de expressies en bewegingen van de bezoeker. Bezoekers kunnen vooraf ingestelde digitale props op het gezicht laten verschijnen.

Foto filters
(op aanvraag)

Nadat de foto is gemaakt heb je de mogelijkheid om de bezoeker de foto te laten ontvangen met een specifiek filter over de foto.

Boomerang foto’s en Gif-jes
(medio 2019)

Niet alleen de scherpste foto’s als resultaat, maar laat je bezoekers ook eens een boomerang foto of gif-je maken.

Greenscreen video’s
(medio 2019)

Geef je bezoekers de mogelijkheid om een korte greenscreen video op te nemen met de software van 2Capture.

Alles in één platform

2Capture is het platform voor een volledig beheer van al je fotomarketing activiteiten binnen je bedrijf. Alle onderdelen voor merkbeleving, social media, verkoop, statistieken en gebruikersdata zijn gebundeld in één online platform. Op die manier beschik je altijd over volledige informatie. Het schaalbare en gebruiksvriendelijke platform kan gemakkelijk worden aangepast aan elke situatie.

Merkbeleving
Social media
Kwaliteit en filters
Greenscreen
Verkoop
Statistieken
Veiligheid
2Capture Photo Wall