Statistieken & Analyses

Als het gaat om statistieken, dan kun je op ons rekenen. 2Capture is gebouwd om grote hoeveelheden data te verwerken, interpreteren en visualiseren voor marketing doeleinden. We hebben een overzichtelijk dashboard met daarin de gegevens die data gestuurde marketeers belangrijk vinden. Vanaf nu hoef je niet meer uit te gaan van een inschatting maar van keiharde cijfers die de ROI kunnen bepalen.

Aantal foto’s, clicks en weergaven

Je ziet precies het aantal gemaakte foto’s, hoeveel bezoekers er op de foto zijn geweest en het aantal bezoekers dat de foto per e-mail heeft ontvangen. Verder kun je zien hoeveel traffic er is gegenereerd naar de online gallery.

Social media impact

We kunnen precies zien op welke platformen de foto’s zijn gedeeld. Nog belangrijker is om te weten hoeveel click backs er zijn op die foto. Dus hoeveel bezoekers hebben geklikt op de foto die geplaatst is op Facebook? We kunnen op die manier precies bepalen wat de online impact is van de campagne.

Leeftijd, geslacht en nog veel meer

We maken gebruik van gezichtsherkenning om op die manier een nog beter inzicht te krijgen in welke doelgroep er op de foto is geweest. In de rapportage worden onder meer de gegevens met betrekking tot de leeftijd en het geslacht van de bezoekers verwerkt.

Evaluatie tool

Na het maken van een foto kan een evaluatie vraag voor elke bezoeker worden toegevoegd. De resultaten hiervan worden in de rapportage weergegeven. Of de evaluatie nu betrekking heeft op de photo booth beleving, de bezochte tentoonstelling of jouw merk, op een simpele manier krijg je een beeld van de mening van je bezoeker.

Locatie gebaseerde data

Zet je het systeem in op verschillende locaties en wil je weten waar je bezoekers vandaan komen? Bekijk in de statistieken waar je bezoekers vandaan komen.

Alles in één platform

2Capture is het platform voor een volledig beheer van al je fotomarketing activiteiten binnen je bedrijf. Alle onderdelen voor merkbeleving, social media, verkoop, statistieken en gebruikersdata zijn gebundeld in één online platform. Op die manier beschik je altijd over volledige informatie. Het schaalbare en gebruiksvriendelijke platform kan gemakkelijk worden aangepast aan elke situatie.

Merkbeleving
Social media
Kwaliteit en filters
Greenscreen
Verkoop
Statistieken
Veiligheid
2Capture Photo Wall

Bekijk de mogelijkheden