Verkoop

Je kunt ervoor kiezen om je bezoekers te laten betalen voor de gemaakte foto, bijvoorbeeld als de foto afgedrukt wordt. Op die manier genereer je een extra inkomstenstroom. Het afrekenen van de foto kan de bezoeker direct op de photo booth doen, bij een zelf service kiosk of een bemand verkooppunt.

Contactloos betalen

Je kunt eenvoudig in je dashboard instellen of je wilt dat bezoekers betalen voor de foto en welk bedrag. De bezoeker kan dan met de eigen bankpas contactloos betalen en de foto afrekenen. Zodra de transactie voltooid is, komt de foto uit de printer.

Reken af met een Tikkie
(medio 2019)

De nieuwste mogelijkheid om zonder tussenkomst van extra hardware een betaling uit te voeren. De bezoeker scant de QR code en kan via de eigen app op de telefoon de betaling direct afronden. Nadat de transactie voltooid is, wordt de foto automatisch geprint.

Kassa software

Op het moment dat je gebruik maakt van een bemand verkooppunt, kan de verkoper inloggen op de kassa cloud module van 2Capture, de gemaakte foto’s tonen aan de bezoeker en de gewenste foto(‘s) afdrukken.

Watermerk je foto

Wil je de foto’s verkopen, maar voorkomen dat de bezoeker de foto download zonder aankoop? Door het instellen van een watermerk in je dashboard is dit geen probleem. Zodra de foto gekocht is wordt het watermerk automatisch van de foto verwijderd.

Uitgebreide verkooprapportage

Als beheerder heb je op elk moment realtime inzicht in de verkopen, welke producten er het meest verkocht worden en door welke medewerker.

Alles in één platform

2Capture is het platform voor een volledig beheer van al je fotomarketing activiteiten binnen je bedrijf. Alle onderdelen voor merkbeleving, social media, verkoop, statistieken en gebruikersdata zijn gebundeld in één online platform. Op die manier beschik je altijd over volledige informatie. Het schaalbare en gebruiksvriendelijke platform kan gemakkelijk worden aangepast aan elke situatie.

Merkbeleving
Social media
Kwaliteit en filters
Greenscreen
Verkoop
Statistieken
Veiligheid
2Capture Photo Wall

Bekijk de mogelijkheden