Vaste locatie

Met het 2Capture platform bieden we onze klanten de mogelijkheid om volledige controle te krijgen over de fotomarketing activiteiten, voor fotografie en greenscreen toepassingen.

Onze geavanceerde technologie wordt gekenmerkt door efficiënte workflows, biedt de optie om social media te integreren en levert je daarnaast uitgebreide analytics, verhoogde interactie met bezoekers en een extra mogelijkheid om inkomsten te genereren.

Dierentuinen

...
Het 2Capture platform wordt gebruikt door verschillende dierentuinen die aangesloten zijn bij de NVD. Wil je meer weten over hoe deze locaties het 2Capture platform toepassen, of zij ervoor kiezen foto’s te verkopen en welke marketing doelstellingen zij met het gebruik met 2Capture behalen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Pretparken

...
Ben je op zoek naar de beste beleving voor je bezoeker als het gaat om fotografie? Met ons platform kun je op een eenvoudige manier gebruik maken van de nieuwste technologie. We adviseren je over hoe je het maximale kunt halen uit fotomarketing, qua omzet en online zichtbaarheid. We helpen je te groeien zonder ingewikkelde revenue share.

Musea

...
Wisselende exposities en iedere keer je fotobeleving laten aansluiten bij het thema: lastig? Niet met het platform van 2Capture. Onze klanten in deze sector weten dit al een aantal jaar succesvol te doen. Wil je naast het gedetailleerde inzicht in je bezoekers ook veel online impact creëren? Neem contact met ons op en we vertellen je hoe jij dit ook kunt doen.

Toeristische attracties

...
Wil je ook je bezoekers de beste beleving geven met de daarbij horende interessante omzet per bezoeker? Je bent niet alleen! We groeien flink in dit segment, omdat onze klanten zien hoe het ook anders kan. Wil je ook ervaren hoe fotomarketing jouw locatie nog succesvoller kan maken? Neem vandaag nog contact met ons op.

Voetbalclubs

...
De ultieme beleving voor je bezoekers bieden, extra omzet creëren, online impact verder vergroten en bezoekersdata verzamelen en beheren in een overzichtelijk dashboard? Met 2Capture bieden we dit en nog veel meer. Ook weten hoe je naast de wedstrijden, evenementen en open dagen succesvol gebruik kan maken van ons systeem? Stuur ons een berichtje.

Vliegvelden

...
Dit segment is relatief nieuw, maar niet minder interessant. We laten je aan de hand van een aantal succesvolle cases zien hoe we in dit segment nieuwe verdienmodellen creëren waarbij efficiëntie en effectiviteit centraal staan.

Indoor playgrounds

...
Of het nu gaat om een kleine of grote locatie, het resultaat is hetzelfde. Een succes! Het toevoegen van fotomarketing op deze manier zal resulteren in meer online naamsbekendheid omdat greenscreen foto’s tot 3,5 keer meer bekeken worden dan de reguliere foto’s die gemaakt worden. Wil je weten hoe en voor welke doelgroep dit interessant is? Neem contact met ons op.

Cruise schepen en rondvaart

...
Bezoekers een beleving en aandenken geven, in de vorm van een digitale of geprinte foto en daar nog extra omzet uit halen ook? Dat kan! We laten je graag zien hoe we vernieuwing brengen door gebruik te maken van innovatieve technologie, zonder dat het gebruik ervan ingewikkeld is.

Winkelcentra en retail

...
Wil je je doelgroep je merk laten beleven of simpelweg meer beleving toevoegen? Laat je eens inspireren door de winkelcentra waar met het 2Capture platform gewerkt wordt. Maak een afspraak om te zien hoe we dit ook voor jou kunnen realiseren.

Theaters en bioscopen

...
Veel bezoekers, korte contactmomenten maar wel een waanzinnig interessante potentie die nu vaak onbenut wordt gelaten. We laten je zien waarom werken met 2Capture specifiek voor deze locaties zo interessant is. Het gemak om de beleving met een paar klikken aan te passen voor je bezoeker.

Meer weten? Stuur ons een berichtje!

Alles in één platform

2Capture is het platform voor een volledig beheer van al je fotomarketing activiteiten binnen je bedrijf. Alle onderdelen voor merkbeleving, social media, verkoop, statistieken en gebruikersdata zijn gebundeld in één online platform. Op die manier beschik je altijd over volledige informatie. Het schaalbare en gebruiksvriendelijke platform kan gemakkelijk worden aangepast aan elke situatie.

Merkbeleving
Social media
Kwaliteit en filters
Greenscreen
Verkoop
Statistieken
Veiligheid
2Capture Photo Wall